AQUAKERT
WEBÁRUHÁZ

kerti tó technika, tóépítés, tószűrés, tóápolás

Aquakert Webáruház

Keresés áruházbanOnline: 7

Főmenü
Menü

KeresésA leggyakoribb keresőszavak:

szivattyú alga porszivó pondomatic alglets pondomax ubbink szökőkút tartály

pot szivacs oase tronic oase water quintett 2023 fólia medence proficlear tofolia


 • Aquamax ECO Classic szűrőtápláló tószivattyú
  Teljesen új design: a megújult kivitelnek köszönhetôen szinte láthatatlanul illeszkedik a tavakba és a patakokba. Kiváló megbízhatóság: az erôs tisztítási teljesítmény lehetôvé teszi az akár 8 mm-es szennyezôdések kiszűrését. Fürdőtavak szűréséhez is ajánlott (csak külsô szivattyúkamrás installációval). Speciális lépcsôt tömlôcsatlakozás AquaMax EcoClassic 3500 típustól. Hihetetlenül gazdaságos működés: az energiahatékony EC motornak köszönhetôen az Eco Classic szivattyú jelentôs áramot és pénzt takarít meg Védelem szárazonfutás vagy blokkolás esetére az "Environmental Function Control" (EFC by OASE) segítségével

  Méretek (H x Sz x M) mm 190 x 175 x 100, 280 x 230 x 130
  Névleges feszültség 220 - 240 V / 50 Hz
  Garancia: 3+2év
  Kiszűrhetô szemcseméret 8mm
  Elektronikusan nem szabályozható
  Üzemeltetés módja csak vízszint alatt, vízben és szárazon
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Aquamax ECO Premium szűrő, patak és vízesésszivattyú
  2012-es fejlesztés Energiahatékony kerti tó szivattyú, szervomotor elektronikus vezérléssel a hatásfok optimalizáláshoz. Áramlás optimalizált járókerék, beépített szárazonfutás és blokkolásvédelem. Fagyvédő technológia. Szabályozható bemenet szkimmer csatlakoztatáshoz. Durva szennyeződés - akár 11 mm - szállítása.
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Aquamax Gravity ECO (Optimax) szűrőtápláló tószivattyú
  Heti Akció !   10% kedvezmény
  Gazdaságos gravitációs kerti tó szivattyú. Magas keringetési teljesítmény, nagy energiahatékonyság és fokozott átfolyási teljesítmény. Elsősorban kerti tó szűrőrendszerek táplálására alkalmas.
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Aquamax ECO Twin szűrőtápláló tószivattyú
  Szűrőtápláló kerti tó szivattyú, két külön kapcsolható motoregységgel. Szállítható szennyeződés mérete 11mm. Szkimmer párhuzamosan üzemeltethető a kerti tó szűrőrendszerével.
  Távirányítással a szállított vízmennyiség fokozatmentesen szabályozható (a távirányító tartozék).
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Aquamax Dry szűrőtápláló tószivattyú
  Nagy teljesítményű kerti tó szivattyú kifejezetten száraz üzemeltetéshez. Beépítése a vízfelszín szintje alatt történik. Szilárd lábazat, halk üzemelés. Beépített szárazonfutás és blokkolásvédelem. Durva szennyeződés - akár 10 mm - szállítása.
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Aquamax Eco Expert szűrő, patak és vízesésszivattyú
  Nagy teljesítményű energiatakarékos kerti tó szűrő és pataktápláló szivattyú. Nemesacél szűrő 11 mm rácssűrűséggel. Beépített hővédelem.
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Aquarius Eco Expert szökőkútszivattyú
  Erőteljes szökőkútszivattyú. Rendkívüli terhelhetőség, beépített hővédelem.
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Biosmart Set átfolyó tószűrő + UV-C + szivattyú
  Komplett kerti tó szűrőrendszer.
  Tartalma: biomechanikai átfolyó kerti tó szűrő, UV-C előtisztító, szűrőtápláló szivattyú. Könnyen és gazdaságosan bővíthető, átalakítható.
  Részletek »

 • Filtomatic CWS Set átfolyó tószűrő + UV-C + szivattyú
  Komplett kerti tó szűrőrendszer. Új Clear Water System technológia.
  Tartalma: biomechanikai átfolyó tószűrő, UV-C előtisztító, szűrőtápláló szivattyú, szűrőindító baktériumok. Automatikus UV-C vezérlés, szűrőtisztítás.
  Részletek »

 • Biotec Screenmatic Set átfolyó tószűrő + UV-C + szivattyú
  Komplett kerti tó szűrőrendszer.
  Tartalma: biomechanikai átfolyó tószűrő, UV-C előtisztító, szűrőtápláló tószivattyú, szűrőindító baktériumok. Könnyen és gazdaságosan bővíthető, átalakítható.
  Részletek »

 • Biopress Set nyomásszűrő + UV-C + szivattyú
  Heti Akció !   10% kedvezmény
  Kerti tó nyomásszűrő. Biomechanikus tisztítás hatékony UV-C technológiával kombinálva. Egyszerű tisztítás, különböző szűrőanyagok a baktériumok optimális megtelepedéséhez.
  Részletek »

 • Filtoclear Set nyomásszűrő + UV-C + szivattyú
  Komplett kerti tó szűrőrendszer.
  Tartalma: biomechanikai nyomásszűrő beépített UV-C előtisztítóval, szűrőtápláló szivattyú, szűrőindító baktériumok. Egyszerű tisztítás, tisztítófogantyúval és váltószeleppel.
  Részletek »

 • Biosmart átfolyó tószűrő
  Nagy szűrőfelületű átfolyó rendszerű kerti tó szűrő, a szennyezettségtől független állandó mennyiségű vízáteresztés. Oxigéndúsítás a víz speciális bevezetésével. UV-C technológia (Biosmart 16000) az algák biztonságos eltávolításához. Egyszerű tisztítás, alsó ürítőnyílás, beépített hőmérő.
  Beépítése a tóparton, vízszint felett, szabad kifolyással lehetséges.
  Részletek »

 • Biotec átfolyó tószűrő
  Nagy teljesítményű, több kamrás biomechanikus kerti tó átfolyószűrő. Előtisztító szita a durva szennyeződések leválasztásához. Egyszerű tisztítási mechanizmus.
  Részletek »

 • Filtomatic CWS átfolyó tószűrő + UV-C
  Új Clear Water System technológia. Biomechanikai kerti tó átfolyó szűrő, UV-C előtisztító. Talajszinbe sűlyeszthető. Automatikus hőmérsékletfüggő UV-C vezérlés és szűrőtisztítás.
  Részletek »

 • Filtoclear nyomásszűrő + UV-C
  Heti Akció !   10% kedvezmény
  Hatékonyan működő kerti tó nyomásszűrő beépített UV-C előtisztítóval. Egyszerű ellenáramú tisztítás, tisztítófogantyúval és váltószeleppel. A tartály földbe ásható.
  Részletek »

 • Bitron ECO UV-C előszűrő
  UV-C sugárzással biztonságosan eltávolítja a kórokozó baktériumokat és a lebegő algákat. Algamentes vizet biztosít a kerti tóban. Optikai működés ellenőrzés, automatikus működésszabályozás és öntisztítás, állítható átfolyás szabályozás.
  Részletek »

 • Bitron UV-C előszűrő
  UV-C sugárzással biztonságosan eltávolítja a kórokozó baktériumokat és a lebegő algákat. Algamentes vizet biztosít a kerti tóban. Optikai működés ellenőrzés, automatikus öntisztítás, állítható átfolyás szabályozás.
  Részletek »

 • Vitronic UV-C előszűrő
  UV-C sugárzással biztonságosan eltávolítja a kórokozó baktériumokat és a lebegő algákat. Algamentes vizet biztosít a kerti tóban. Optikai működés ellenőrzés.
  Részletek »

 • AquaOxy tólevegőztető
  Kültéri használatra készült kerti tó levegőztető, a visszacsapószelepek lehetővé teszik a vízszint alatti üzemelést. 2 levegőztetőfej biztosítja a megfelelő oxigénellátást.
  Méretezés: 100 l/m3.
  Levegőtömlő: 2x5m.
  Kábelhossz: 2+3m.
  Részletek »

 • OxyTex CWS tólevegőztető
  Új Clear Water System technológia. Az Oxytex szellőzteti és keringeti a kerti tó vizét. A növényekhez hasonló kialakításának köszönhetően illeszkedik a környezetbe és nagy felületet biztosít a megtelepedő mikroorganizmusok számára. Rendkívüli mértékben nő a levegőztetés és a kerti tó tisztítás hatásfoka.
  Készletben is kapható(set megjelölésssel), mely tartalmazza a levegőztető pumpát is.
  Részletek »

 • Aqua Air tólevegőztető
  Nagy teljesítményű szivattyús kerti tó levegőztető. Az úszó kialakításnak köszönhetően nem érzékeny a vízszint változására.
  Levegőszállítás: 8500l/h.
  Kábelhossz: 30m.
  Részletek »

 • AquaSkim álló szkimmer
  A kerti tó vízfelszinének tisztítására alkalmas. Elszív minden úszó szennyeződést a tó felszínéről. Javítja a vízminőséget és az átláthatóságot. 10 cm-es vízszintingadozást áthidal.
  Részletek »

 • Biosys oldal szkimmer
  A kerti tó vízfelszinének tisztítására alkalmas. Elszív minden úszó szennyeződést a tó felszínéről. Javítja a vízminőséget és az átláthatóságot. 100 mm-es vízszintingadozást áthidal.
  Részletek »

 • SwimSkim úszó szkimmer
  Heti Akció !   10% kedvezmény
  A kerti tó vízfelszinének tisztítására alkalmas úszó szkimmer. Elszív minden úszó szennyeződést a tó felszínéről. Beépített szivattyú és levegőztető injektor. Jégmentesítő funkció. Az úszó kialakítás következtében követi a vízszint változását. Javítja a vízminőséget és az átláthatóságot.
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • LM úszó szkimmer
  Nagy teljesítményű úszó szkimmer. A vízfelszín tisztítására alkalmas. Elszív minden úszó szennyeződést a kerti tó felszínéről. Javítja a vízminőséget és az átláthatóságot. Úszó kialakítás, egyszerő tisztítás. Követi a vízszint változását.
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Lunaqua Classic LED vízalatti világítás
  Kerti tó világítás. Energiatakarékos LED technológia. Kb. 10 wattos halogénlámpának megfelelő fényerősség, 1 wattos fogyasztással. Meleg fehér szín. Víz alatt és felett is elhelyezhető. Komplett készletben kapható.
  Tartozékok: 5m kábel, biztonsági tranzformátor 12V 2m kábel.
  Részletek »

 • Lunaqua Mini LED vízalatti világítás
  A legmodernebb LED technikával rendelkező kerti tó lámpa a tiszta és pontos fényhatásokért. Kis méret, gazdaságos üzemeltetés.
  Részletek »

 • Lunaqua Maxi LED vízalatti világítás
  Kerti tó világítás. Energiatakarékos LED technológia. Meleg fehér szín. Víz alatt és felett is elhelyezhető. Állítható megvilágítási szög (10-30°). Komplett készletben is kapható.
  Tartozékok: 5m kábel, leszúrótüske, biztonsági tranzformátor 12V 2m kábel.
  Részletek »

 • Lunaled vízalatti világítás
  LED-ekkel képzett fénygyűrű beépített automatikus alkonyatkapcsolóval. Nikkelezve és magas fényű polírozással kapható. A csőcsatlakozóra kapcsolt kerti tó szivattyúval világító habcsobogó fúvókaként üzemeltethető.
  Részletek »

 • Biotec kifolyócső tószűrő alkatrész
  Kifolyócső Oase kerti tó átfolyó tószűrőhöz.
  Szűrőtipusok: Biosmart 30000, Biotec Screenmatic 12, 18
  Részletek »

 • Tófűtő befagyásgátló
  A jégmentesítő télen megakadályozza a kerti tó felszínének teljes befagyását -20C fok-ig. Beépített hőfokszabályzó (csak 330). Független a víz szintjétől és annak változásától. Működésével az alsóbb vízrétegeket nem hűti le. Sekélyebb tavakban is javasolt.

  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Befagyásgátló szivattyús
  Szivattyús kerti tó jégmentesítő télen a mélyebb zónából érkező melegebb víz folyamatos felszínközelbe emelésével megakadályozza a kerti tó felszínének teljes befagyását -20C fok-ig. Rendkívül alacsony áramfelhasználás. A nyári időszakban kis szökőkútként üzemeltethető a két különböző vízképet biztosító fúvókájának köszönhetően.
  Részletek »

 • Inscenio elektromos vezérlés, távirányítás
  Különböző kültéri elektromos csatlakozók igény szerint. A távirányítóval - Inscenio 230 kivételével - különböző kerti tóban elhelyezett készülékek kapcsolhatók és esetenként szabályozhatók max. 80m távolságból. Egyszerű beépítés, fröccsenő víz ellen védett. A borítókő (nem tartozék) természetes megjelenést biztosít.
  Részletek »

 • Pondovac tóporszívó
  A kerti tóban lévő iszap felszívását biztosítja. A Pondovac Classic egy tartályos, szakaszos működésű. A Pondovac 3 és 4 tóporszívó két tartállyal folyamatosan üzemel. A Pondovac 5 az egyedülálló szivattyús ürítésnek köszönhetően a szennyezett vizet magasabbra is ki tudja nyomni a készüléknél. Nagy teljesítmény, 2m szívómélység.
  Részletek »

 • Quickstick vízelemző
  1 perc alatt ellenőrizheti a kerti tó vízének legfontosabb paramétereit:
  pH érték, összkeménység, karbonátkeménység, nitrit és nitráttartalom.
  (a doboz 25db tesztcsíkot tartalmaz)
  Részletek »

 • Phosless szubsztrátum cső
  A kerti tó szűrőben vagy áramló vízben elhelyezett speciális szűrőközeget tartalmazó csövek megelőzik ill. csökkentik az algásodást a kerti tóban lévő felesleges foszfátok megkötésével.
  Részletek »

 • Biokick szűrőindító baktérium
  Ideális biológiai önindító az összes kerti tó szűrő számára. Gondoskodik a szükséges baktériumok gyors elszaporodásáról.
  Részletek »

 • Water Starlet úszó vizijáték
  Fehér LED-megvilágítású úszó szökőkút. 5db állítható fúvóka. Egyszerű telepítés, a vízsugárképek előre programozottak.
  Kábelhossz: 10m.
  Részletek »

 • Water Trio vizijáték
  Könnyen telepíthető, fehér LED-megvilágítású vízjáték szökőkút 3db fúvókával. A távirányítóval 9 előre beállított vízjáték-képet tud kiválasztani.
  Tartozék: vezérlő, tranzformátor, távirányító.
  Kábelhossz: 8m.
  Részletek »

 • Water Quintet vizijáték
  Könnyen telepíthető, fehér LED-megvilágítású vízjáték szökőkút 5db fúvókával. A távirányítóval 9 előre beállított vízjáték-képet tud kiválasztani.
  Tartozék: vezérlő, tranzformátor, távirányító.
  Kábelhossz: 8m.
  Részletek »

 • Water Jet Lightning vizijáték
  Könnyen telepíthető, szines LED-megvilágítású vízjáték szökőkút. Tóban és vízparton is elhelyezhető. Állítható dőlésszög és vízsugár erősség. A távirányítóval 4 előre beállított vízjáték-képet tud kiválasztani.
  Tartozékok: 2db fúvóka, 6m cső, vezérlő, szivattyú, tranzformátor, távirányító.
  Részletek »

 • Pond Jet úszó szökőkút
  Úszó szökőkút berendezés, mely tartalmazza a szivattyút, úszótestet és a fúvókát.
  Vízképmagasság: 3m.
  Kábelhossz: 20m.
  Opcionális felszerelés 3db 50W-os fényszóró.
  Részletek »

 • Biosmart szűrőszivacs tószűrő alkatrész
  Pótszivacsok és zzivacs készletek Oase Biosmart kerti tó átfolyó szűrőkhöz.
  A szivacsok egyenként és az adott szűrőtipusnak megfelelő egységcsomagban is rendelhetőek.
  Részletek »

 • Biotec szűrőszivacs tószűrő alkatrész
  Pótszivacsok és zzivacs készletek Oase Biotec kerti tó átfolyó szűrőkhöz.
  A szivacsok egyenként és az adott szűrőtipusnak megfelelő egységcsomagban is rendelhetőek.
  Részletek »

 • Filtomatic szűrőszivacs szett tószűrő alkatrész
  Pótszivacsok Oase Filtomatic kerti tó átfolyó szűrőkhöz.
  Részletek »

 • Filtoclear szűrőszivacs szett tószűrő alkatrész
  Pótszivacsok Oase Filtoclear kerti tó nyomásszűrőhköz.
  Részletek »
Kosár
A kosár tartalmaKosár
A kosár üres
Szállítás

200.000,- Ft feletti rendelés esetén
a belföldi házhozszállítás ingyenes !

Megbízható cég
Pénzügyileg Stabil Vállalkozás a Bisnode minősítése alapján

Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. A részletes Cookie (süti) szabályzatot itt olvashatja.   

Aquakert Webáruház - OASE termékekAquakert Webáruház - FIRESTONE termékekAquakert Webáruház - MESSNER termékekAquakert Webáruház - VELDA termékekAquakert Webáruház - PONTEC termékekAquakert Webáruház - UBBINK termékekAquakert Webáruház - GORILLA GLUE termékekAquakert Webáruház - HOMEPOND termékek

 

Kertitó Webáruház - www.kertitotechnika.hu

Copyright ©, 2024 Aquakert Kft Minden jog fenntartva!

| Kapcsolat | Üzleti minősítés |
| Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi Tájékoztató |
| Jogi nyilatkozat | Süti "cookie" szabályzat |
| Letöltés | Last Modified: 2023. 04. 11. |